Kapat

Blog

Şerbetçi Otlu Malt Özü Yapımı
Şerbetçi Otlu Malt Özü Nasıl Yapılır? Eğer şerbetçi otlu malt özü yapımına yeni başlıyorsanız, ilk işiniz damak tadınıza uygun bir tür...
Devamını okuyun »
Fermantasyon Nedir?
Fermantasyon Nedir? Ürün Tadını Nasıl Etkiler? Biradaki malt şekerlerinin fermantasyonu karmaşık bir biyokimyasal süreçtir. Bu yazıda bu süreci elimizden...
Devamını okuyun »
Tam Tahıl Üretimde Verimlilik
Tam Tahıl Üretimde Verimlilik Hesabı Nasıl Yapılır? Malt kullanarak evde biranızı yapıyorsanız bu üretimin verimliliğini nasıl ölçeceğinizi bilmeniz gerekir....
Devamını okuyun »
Bira Mayası Nedir?
Bira Mayaları Bira mayası yani maya kelime anlamıyla Türkçede sadece maya anlamına gelirken, batı dillerinde maya için kullanılan kelimeler fermantasyon olayının dış...
Devamını okuyun »
Dry Hop Yöntemi Nedir?
Dry Hop Yöntemi Nedir? Nasıl Yapılır? Adından da anlaşılacağı gibi, şerbetçi otunun mayşeye kuru eklenmesidir. Bu yöntemde şerbetçi otlarını önceden...
Devamını okuyun »
5 sonuçtan 1 ile 5 arası görüntüleniyor.
Takipte Kalın