Tatlı, tam gövdeli, kavruk bir tadı vardır. Kahve ve krema notaları mevcuttur.
Beraberinde Amerikan Ale mayası gönderilmektedir.
18-25 derece arasında fermente edilebilir. İdeal fermantasyon sıcaklığı 21 - 22 ⁰C'dir.
1 Kg şeker ile 23 lt kurulumda % 5 ABV elde edersiniz
Net ağırlık: 1.8 kg
Ekstra lezzetler için, Dublin yapımında 'Bira Baharatları' kategorisinde bulabileceğiniz kakao çekirdeği ve vanilyayı Dry Hop yöntemiyle kullanabilirsiniz.
Dry Hop Yönteminin detaylı tarifi için aşağıdaki blogumuzu ziyaret edebilirsiniz.
https://www.kedikoy.com.tr/dry-hop-yontemi-nedir
Aşağıdaki Blog yazımızda bu ürünü nasıl kullanabileceğinizi anlattık. Blogu okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
https://www.kedikoy.com.tr/serbetci-otlu-malt-ozu-yapimi