Kapat

Bavaria Buğday Şerbetçi Otlu Malt Özü

164,90 TL
  • Marka Kediköy
  • Ürün Kodu006
  • Stok DurumuStokta var
  • Kdv Dahil 164,90 TL
Pilsen ve Buğday maltları ile Halertau Mittelfrüh şerbetçi otları kullanılarak Türkiye'de üretilmiştir. Buğday ve yumuşak içim sevenler için ideal.
  Sepete Ekle
Bavaria Buğday
  • Bavaria Buğday Şerbetçi Otlu Malt Özü

    Pilsen ve Buğday maltları ile Halertau Mittelfrüh şerbetçi otları kullanılarak Türkiye'de üretilmiştir.

    Bulanık olur. Buğday tadı baskındır. Meyve alt tonlarına sahiptir. Buğday  ve yumuşak içim sevenler için idealdir. 

    Beraberinde Alman Buğday mayası gönderilmektedir.

    Yapımı sırasında  buğday malt özü, 1 kg şeker ya da 1 kg dekstroz ilave edilmesini öneririz.23 litre son ürün içindir.

    18-27 derece arasında fermente edilebilir. İdeal fermantasyon sıcaklığı 21 - 22 ⁰C'dir. 

    Renk: <10  EBC

    Acılık: 15-25 IBU

    1 Kg şeker ile 23 lt kurulumda % 5 ABV elde edersiniz

    Net ağırlık: 1.8 kg

    Bavaria yapımında ekstra lezzetler için 'Bira Baharatları' kategorisinde bulabileceğiniz meyve kuruları ve kişniş tohumunu Dry Hop yöntemiyle kullanabilirsiniz. 

    Dry Hop yönteminin detaylı tarifi için bloğumuzu ziyaret edebilirsiniz: 

    Dry Hop Yöntemi Nedir? Nasıl Yapılır?

    https://www.kedikoy.com.tr/dry-hop-yontemi-nedir

     

     

    Blogda hazırladığımız yazımız ile bu ürünü nasıl kullanabileceğinizi anlatmaya çalıştık. Yazıyı okumak için linki tıklayabilirsiniz https://www.kedikoy.com.tr/serbetci-otlu-malt-ozu-yapimi

     

     

     

Takipte Kalın