Bavaria Buğday Şerbetçi Otlu Malt Özü
Pilsen ve Buğday maltları ile Halertau Mittelfrüh şerbetçi otları kullanılarak Türkiye'de üretilmiştir.
Bulanık olur. Buğday tadı baskındır. Meyve alt tonlarına sahiptir. Buğday ve yumuşak içim sevenler için idealdir.
Beraberinde Alman Buğday mayası gönderilmektedir.
Yapımı sırasında buğday malt özü, 1 kg şeker ya da 1 kg dekstroz ilave edilmesini öneririz.23 litre son ürün içindir.
18-27 derece arasında fermente edilebilir. İdeal fermantasyon sıcaklığı 21 - 22 ⁰C'dir.
Renk: <10 EBC
Acılık: 15-25 IBU
1 Kg şeker ile 23 lt kurulumda % 5 ABV elde edersiniz
Net ağırlık: 1.8 kg
Bavaria yapımında ekstra lezzetler için 'Bira Baharatları' kategorisinde bulabileceğiniz meyve kuruları ve kişniş tohumunu Dry Hop yöntemiyle kullanabilirsiniz.
Dry Hop yönteminin detaylı tarifi için bloğumuzu ziyaret edebilirsiniz:
https://www.kedikoy.com.tr/dry-hop-yontemi-nedir
Blogda hazırladığımız yazımız ile bu ürünü nasıl kullanabileceğinizi anlatmaya çalıştık. Yazıyı okumak için linki tıklayabilirsiniz https://www.kedikoy.com.tr/serbetci-otlu-malt-ozu-yapimi