Pilsner, Caramel Pils, Melanoidin ve Munich maltları ile Tettnang şerbetçi otu kullanılarak Türkiye'de üretilmiştir.
Abbaye Gold Ale Belçika'da özel olarak üretilen yüksek (%7) ABV elde edeceğiniz bir üründür.
Toplam 3.3 Kg ürün sayesinde yoğun malt tatlarını sevenler için ideal bir üründür.
Beraberinde Abbaye Ale mayası gönderilmektedir.
Yapımı sırasında 1,5 kg şeker veya 1,6 kg dekstroz'dan herhangi birinin ilave edilmesini öneririz.
18-28 derece arasında fermente edilebilir. İdeal fermantasyon sıcaklığı 21 - 22 ⁰C'dir.
Fermantasyonun 10. günün de (elinizde varsa serbetçiotu torbasını dezenfekte edin) ürün ile birlikte gönderdiğimiz şerbetçiotlarını şerbetçiotu torbasının içine koyarak kovanıza atın. Fermantasyon tamamlanınca şişelemenizi yapın.
Tavsiyemiz 23 litre son ürün için kullanmanızdır.
Dryhop yapmanız için beraberinde 30 gr Brewers Gold şerbetçiotu gönderiyoruz.
Şişeledikten sonra en az 1 ay beklemenizi tavsiye ederiz.
Renk: 8-12 SRM
: 16-24 EBC
Acılık: 16-22 IBU
1 Kg şeker ile 23 lt kurulumda % 6 civarı ABV elde edersiniz
Net : 3.3 kg
Dry Hop Yönteminin detaylı tarifi için aşağıdaki blogumuzu ziyaret edebilirsiniz.
https://www.kedikoy.com.tr/dry-hop-yontemi-nedir
Aşağıdaki Blog yazımızda bu ürünü nasıl kullanabileceğinizi anlattık. Blogu okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
https://www.kedikoy.com.tr/serbetci-otlu-malt-ozu-yapimi