Malt tadı şerbetçi otu tadından daha baskındır. Kendine özgü karamel alt tonlarına sahiptir.
Beraberinde İngiliz Ale mayası gönderilmektedir.
Yapımı sırasında Amber malt özü, 1 kg şeker veya 1 kg dekstroz'dan herhangi birinin ilave edilmesini öneririz.
18-25 derece arasında fermente edilebilir. İdeal fermantasyon sıcaklığı 21 - 22 ⁰C'dir.
Tavsiyemiz 23 litre son ürün için kullanmanızdır.
Renk: 13-18 SRM
: 28-35 EBC
Acılık: 16-26 IBU
1 Kg şeker ile 23 lt kurulumda % 5 ABV elde edersiniz
Net : 1.8 kg
Aşağıdaki Blog yazımızda bu ürünü nasıl kullanabileceğinizi anlattık. Blogu okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
https://www.kedikoy.com.tr/serbetci-otlu-malt-ozu-yapimi