LONDON Red Ale Şerbetçi Otlu Malt Özü
Pilsner, Caramalt, Red-x ve Munich maltları ile Chinook ve Saaz şerbetçi otu kullanılarak Türkiye'de üretilmiştir.
Red Ale tarzı hafif şerbetçiotu acılığı olan, kırmızıya çalan rengi ile İngiliz tatlarını sevenler için ideal bir üründür.
Malt tadı şerbetçi otu tadından daha baskındır. Kendine özgü karamel alt tonlarına sahiptir.
Beraberinde İngiliz Ale mayası gönderilmektedir.
Yapımı sırasında Amber malt özü, 1 kg şeker veya 1 kg dekstroz'dan herhangi birinin ilave edilmesini öneririz.
18-25 derece arasında fermente edilebilir. İdeal fermantasyon sıcaklığı 21 - 22 ⁰C'dir.
Tavsiyemiz 23 litre son ürün için kullanmanızdır.
Renk: 13-18 SRM
: 28-35 EBC
Acılık: 16-26 IBU
1 Kg şeker ile 23 lt kurulumda % 5 ABV elde edersiniz
Net : 1.8 kg
Blogda hazırladığımız yazımız ile bu ürünü nasıl kullanabileceğinizi anlatmaya çalıştık. Yazıyı okumak için linki tıklayabilirsiniz https://www.kedikoy.com.tr/serbetci-otlu-malt-ozu-yapimi