SIERRA Şerbetçi Otlu Malt Özü
Pale Ale, CaraPils ve Chocolate maltları ile Magnum, Perle ve Cascade şerbetçi otları kullanılarak Türkiye'de üretilmiştir.
Pale Ale tipi ve yumuşak içim sevenler için idealdir. Orta gövdeli ve içimi kolaydır. Şerbetçi otu ve malt tadı dengelidir.
Beraberinde Amerikan Ale mayası gönderilmektedir.
Yapımı sırasında sarı malt özü, amber malt özü, 1 kg şeker ya da 1 kg dekstrozdan birisinin ilave edilmesini öneririz.
18-25 derece arasında fermente edilebilir. İdeal fermantasyon sıcaklığı 21 - 22 ⁰C'dir.
23 litre son ürün içindir.
Renk: 8-12 SRM
:15 - 25 EBC
Acılık: 24-30 IBU
1 Kg şeker ile 23 lt kurulumda % 5 ABV elde edersiniz
Net ağırlık: 1.8 kg
Blogda hazırladığımız yazımız ile bu ürünü nasıl kullanabileceğinizi anlatmaya çalıştık. Yazıyı okumak için linki tıklayabilirsiniz https://www.kedikoy.com.tr/serbetci-otlu-malt-ozu-yapimi