Pale Ale tipi ve yumuşak içim sevenler için idealdir. Orta gövdeli ve içimi kolaydır. Şerbetçi otu ve malt tadı dengelidir.
Beraberinde Amerikan Ale mayası gönderilmektedir.
Yapımı sırasında sarı malt özü, amber malt özü, 1 kg şeker ya da 1 kg dekstrozdan birisinin ilave edilmesini öneririz.
18-25 derece arasında fermente edilebilir. İdeal fermantasyon sıcaklığı 21 - 22 ⁰C'dir.
23 litre son ürün içindir.
Renk: 8-12 SRM
:15 - 25 EBC
Acılık: 24-30 IBU
1 Kg şeker ile 23 lt kurulumda % 5 ABV elde edersiniz
Net ağırlık: 1.8 kg
Aşağıdaki Blog yazımızda bu ürünü nasıl kullanabileceğinizi anlattık. Blogu okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
https://www.kedikoy.com.tr/serbetci-otlu-malt-ozu-yapimi