Pilsner, Buğday , Caramel Pils, Munich ve Vienna maltları ile Hallertau Mittelfrüh şerbetçi otu kullanılarak Türkiye'de üretilmiştir.
Belgian Saison Ale Belçika'da özel olarak üretilen yüksek (6) ABV elde edeceğiniz bir üründür.
Mayası sayesinde meyvemsi ve baharatlı tatlar öne çıkmaktadır.
Toplam 3 kg Malt özü sayesinde yoğun malt tatlarını sevenler için ideal bir üründür.
Beraberinde Belgian Saison mayası gönderilmektedir.
Yapımı sırasında 1 kg şeker veya 1 kg dekstroz'dan herhangi birinin ilave edilmesini öneririz.
18-28 derece arasında fermente edilebilir. İdeal fermantasyon sıcaklığı 21 - 22 ⁰C'dir.
Tavsiyemiz 23 litre son ürün için kullanmanızdır.
Şişeledikten sonra en az 1 ay beklemenizi tavsiye ederiz.
Renk: 6-12 SRM
: 12-24 EBC
Acılık: 14-20 IBU
1 Kg şeker ile 23 lt kurulumda % 6 ABV elde edersiniz
Net : 3.0 kg
Aşağıdaki Blog yazımızda bu ürünü nasıl kullanabileceğinizi anlattık. Blogu okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
https://www.kedikoy.com.tr/serbetci-otlu-malt-ozu-yapimi