İçindekiler | Miktar | |
Pilsener Malt | 4.8 kg | |
Munich Malt | 0.250 kg | |
Magnum Şerbetçiotu | 18 gr | |
Hallertau Mittelfruh Şerbetçiotu | 70 gr | |
W-34/70 Maya | 2x 10 gr | |
Yada US-05 Maya | 10 gr |
Orginal Gravite: 1.047 | Renk EBC : 6 | |
Final Gravite: 1.011 | ABV: %4.8 | |
IBU: 32 | Kaynatma Süresi: 90 dak. | |
Kaynatma Miktarı : 29 lt | Kalan Miktar : 25 lt |
Mayşeleme Programı | ||
Sıcaklık | Süre | |
Malt Karışımı | 65 °C | 60 dk |
Yağmurlamadan önce | 78 °C | 15 dk |
Yağurlama sırasında | 78 °C | |
Kaynatma Programı | ||
Kaynatma Programı | Miktar | Kaynatma süresi dak. |
Magnum | 18 gr | 60 |
Hallertau Mittelfruh | 35 gr | 15 |
Hallertau Mittelfruh | 35 gr | 5 |
Fermentasyon Programı | ||
Maya Tipi | Miktar | Fermantasyon Sıcaklığı |
Saflager W-34/70 | 2x10 gr | 10 °C |
Yada US-05 | 10 gr | 18-22 °C |
1- HAZIRLIK:
2- MAYŞELEME:
|
3- YAĞMURLAMA: |
4- KAYNATMA:
5- SOĞUTMA:
6- FERMANTASYON:
|