| İçindekiler | Miktar | |
| Pilsener Malt | 4.8 kg | |
| Munich Malt | 0.250 kg | |
| Magnum Şerbetçiotu | 18 gr | |
| Hallertau Mittelfruh Şerbetçiotu | 70 gr | |
| W-34/70 Maya | 2x 10 gr | |
| Yada US-05 Maya | 10 gr | |
| Orginal Gravite: 1.047 | Renk EBC : 6 | |
| Final Gravite: 1.011 | ABV: %4.8 | |
| IBU: 32 | Kaynatma Süresi: 90 dak. | |
| Kaynatma Miktarı : 29 lt | Kalan Miktar : 25 lt | |
| Mayşeleme Programı | ||
| Sıcaklık | Süre | |
| Malt Karışımı | 65 °C | 60 dk |
| Yağmurlamadan önce | 78 °C | 15 dk |
| Yağurlama sırasında | 78 °C | |
| Kaynatma Programı | ||
| Kaynatma Programı | Miktar | Kaynatma süresi dak. |
| Magnum | 18 gr | 60 |
| Hallertau Mittelfruh | 35 gr | 15 |
| Hallertau Mittelfruh | 35 gr | 5 |
| Fermentasyon Programı | ||
| Maya Tipi | Miktar | Fermantasyon Sıcaklığı |
| Saflager W-34/70 | 2x10 gr | 10 °C |
| Yada US-05 | 10 gr | 18-22 °C |
| 1- HAZIRLIK:
2- MAYŞELEME:
|
| 3- YAĞMURLAMA: |
4- KAYNATMA:
5- SOĞUTMA:
6- FERMANTASYON:
|