| İçindekiler | Miktar | |
| Pale Malt (Thracian) | 4,50 kg | |
| Munih Malt (Thracian) | 0.600 kg | |
| Chocolate Malt (Best ) | 0,250 kg | |
| Carafa 1 (Weyermann) | 0,200 kg | |
| Yulaf Ezmesi | 0,150 kg | |
| Cacao Nibs | 60 gr | |
| Magnum Şerbetçiotu | 20 gr | |
| Centannial Şerbetçiotu | 15 gr | |
| US-05 Maya | 10 gr | |
| Orginal Gravite: 1.065-1.060 | Renk EBC : 75-79 | |
| Final Gravite: 1.014-1017 | ABV: %6- %6,5 | |
| IBU: 46 | Kaynatma Miktarı : 28 lt | |
| Kaynatma Süresi: 60 dak. | Kalan Miktar : 23 lt | |
| Mayşeleme Programı | ||
| Sıcaklık | Süre | |
| Malt Karışımı | 67 °C | 60 dk |
| Yağurlama sırasında | 75° C | |
| Kaynatma Programı | ||
| Kaynatma Programı | Miktar | Kaynatma süresi dak. |
| Magnum | 20 gr | 60 dk |
| Centannia | 15 gr | 60 dk |
| Cacao Nibs | 60 gr | 10 dk |
| Maya Tipi | Miktar | Fermantasyon Sıcaklığı |
| US-05 | 10 gr | 18-22 °C |
1- HAZIRLIK:
2- MAYŞELEME:
3- YAĞMURLAMA
4- KAYNATMA:
5- SOĞUTMA:
6- FERMANTASYON:
NOT: Eğer isterseniz bu üründe şerbetçiotları ile yaptığınız gibi dryhop yapar gibi cacao nibs alıp kullanabilirsiniz. Bu sayede ürününüze taze kakao aroması katabilirsiniz.