İçindekiler | Miktar | |
Pilsener Malt | 5,00 kg | |
Vienna Malt | 0,500 kg | |
Melanoidin | 0,100 kg | |
Buğday Malt | 0,500 kg | |
Dekstroz | 0,500 kg | |
Pirinç Kabuğu | 0,100 kg | |
HallertauMittelfruh Şerbetçi Otu | 50 gr | |
T-58 Maya | 15 gr |
Orginal Gravite: 1.065-1.070 | Renk EBC : 4 - 8 | |
Final Gravite: 1.015-1020 | ABV: %6- %6,5 | |
IBU: 25 | Kaynatma Miktarı : 28 lt | |
Kaynatma Süresi: 60 dak. | Kalan Miktar : 22 lt |
Mayşeleme Programı | ||
Sıcaklık | Süre | |
Malt Karışımı | 68 °C | 75 dk |
Yağmurlamadan önce | 76 °C | 10 dk |
Yağurlama sırasında | 78° C | |
Kaynatma Programı | ||
Kaynatma Programı | Miktar | Kaynatma süresi dak. |
Hallertau Mittelfrüh | 30 gr | 60 dk |
Hallertau Mittelfrüh | 20 gr | 30 dk |
Maya Tipi | Miktar | Fermantasyon Sıcaklığı |
T-58 | 15 gr | 17-22 °C |
1- HAZIRLIK:
2- MAYŞELEME:
3- YAĞMURLAMA
4- KAYNATMA:
5- SOĞUTMA:
6- FERMANTASYON: