| İçindekiler | Miktar | |
| Pilsener Malt | 5,00 kg | |
| Vienna Malt | 0,500 kg | |
| Melanoidin | 0,100 kg | |
| Buğday Malt | 0,500 kg | |
| Dekstroz | 0,500 kg | |
| Pirinç Kabuğu | 0,100 kg | |
| HallertauMittelfruh Şerbetçi Otu | 50 gr | |
| T-58 Maya | 15 gr | |
| Orginal Gravite: 1.065-1.070 | Renk EBC : 4 - 8 | |
| Final Gravite: 1.015-1020 | ABV: %6- %6,5 | |
| IBU: 25 | Kaynatma Miktarı : 28 lt | |
| Kaynatma Süresi: 60 dak. | Kalan Miktar : 22 lt | |
| Mayşeleme Programı | ||
| Sıcaklık | Süre | |
| Malt Karışımı | 68 °C | 75 dk |
| Yağmurlamadan önce | 76 °C | 10 dk |
| Yağurlama sırasında | 78° C | |
| Kaynatma Programı | ||
| Kaynatma Programı | Miktar | Kaynatma süresi dak. |
| Hallertau Mittelfrüh | 30 gr | 60 dk |
| Hallertau Mittelfrüh | 20 gr | 30 dk |
| Maya Tipi | Miktar | Fermantasyon Sıcaklığı |
| T-58 | 15 gr | 17-22 °C |
1- HAZIRLIK:
2- MAYŞELEME:
3- YAĞMURLAMA
4- KAYNATMA:
5- SOĞUTMA:
6- FERMANTASYON: